Het versneld opzetten van een businessidee doe je samen met de investeerders van startersinvesteringen.nl, Pitch je idee en vind investeerders Heb je een goed idee? Ben je op zoek naar investeerders, klanten en partners voor je onderneming? Pitch je idee op startersinvesteringen.nl

Het versneld opzetten van een businessidee doe je samen met de investeerders van startersinvesteringen.nl.

Jij + Wij = Samen

 • investering startup

  Investering:

  Een team van investeerders binnen Startersinvesteringen voorziet de ondernemer of jonge onderneming van startkapitaal of groeikapitaal. Om de betrokkenheid en explosieve groeistrategie te onderstrepen is een aandelenparticipatie altijd de basis van de invulling van de kapitaalbehoefte.

 • backoffice startup

  Backoffice:

  Startersinvesteringen en de ondernemers hierachter exploiteren zelf talrijke bedrijven. Hierdoor is er reeds de beschikking over een uitgebreide backoffice. Deze ondersteunende diensten zoals Finance, Marketing en HRM staan graag voor jou klaar.

 • ervaring startup

  Ervaring:

  Alle investeerders zijn reeds jaren actief als ondernemer. Met groot enthousiasme en een schat aan ervaring staan ze jou graag bij gedurende verschillende bedrijfsuitdagingen.

 • netwerk startup

  Netwerk:

  De ondernemers binnen het investeerdersnetwerk van Startersinvesteringen bezitten goede contacten in diverse branches. Hierdoor kan het marktpotentieel van de startende of jonge onderneming veel sneller worden bereikt.