Wordt vervolgd..

Buiten de vele leuke reacties, hebben wij de laatste weken ook diverse pitches mogen verwelkomen. De pitches varierend van grootte en branche kenmerken zich alle door de passie van de ondernemers. Het is geweldig om te zien hoeveel mensen hun ondernemersdromen na willen leven! De, in onze ogen, meest kansrijke ideeen/pitches zijn inmiddels uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. We houden jou op de hoogte..

Wil jij ook jouw ondernemersdromen naleven; pitch dan jouw idee.

We zijn er klaar voor!

 

Na maanden brainstormen, ontwikkelen en aanpassen is Startersinvesteringen klaar om te gaan knallen. Ons concept ligt vast, de Bv is opgericht, investeerders zijn gevonden, contacten zijn gelegd en de eerste blog is geschreven. Wij zijn nu klaar om jou als ondernemer te begeleiden, te ondersteunen en in jouw jonge onderneming te investeren. Schroom dus niet langer; Pitch jouw idee en verdien het start- of groeikapitaal wat jij nodig hebt!

Je bent wat huiverig met het pitchen van je idee en wilt eerst kennismaken met Startersinvesteringen? Geen probleem, op 1 November staan wij op de startersmarkt Midden Brabant. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!